Permanent make-up

Hej och god morgon på er alla min härliga följare som jag har på den här bloggen. Det är många som har frågor och funderingar på det här med permanent make-up. Jag brukar mest skriva om skönhet och hälsa på den här bloggen och alltifrån partynaglar till hårförlängning har jag tagit upp i mina inlägg, men just det här med att kunna få hjälp men en permanent make-up i Växjö har jag faktiskt inte tagit upp förut. Det är hög tid att göra det nu genom att tala om att ni kan gå till samma skönhetssalong som jag om ni vill få hjälp med detta, nämligen till en professionell skönhetssalong som heter El Amraoui, Jamilia. 

 

Jag är så glad att jag har upptäckt vilken fantastisk skönhetssalong det här är och som ni vet delar jag mer än gärna med mig av mina bästa tips till er, mina kära läsare. Äntligen har jag fått hjälp med permanent make-up och därmed förstärkt mina naturliga drag runt läppar och ögonbryn. Nu sparar jag en liten stund varje morgon när jag slipper stå och sminka mig, i alla fall slipper jag att måla ögonbrynen och dra med en konturpenna runt läpparna. Det kan lätt bli lite fel när man är trött på morgonen, och är ni som jag, kanske inte världens mest morgonpigga, kan det vara skönt att slippa det här. Med denna permanenta make-up är resultatet helt perfekt dag ut och dito in. Jag vill verkligen uppmana er som önskar få hjälp inom permanent make-up i Växjö att beställa tid till El Amraoui, Jamilia. Ni kan boka tid direkt från hemsidan. Det finns väldigt mycket mer det går att få hjälp med utöver detta med en permanent make-up i Växjö. Kolla in hemsidan eller ring till El Amraoui, Jamilia om ni vill veta mer.