En fantastisk restaurang

Hej där på er, ni som kommer in hit till min för att få stilla er läshunger! Kanske är ni hungriga på andra sätt också, sugna på något att äta? Det är många som ser mig som den nya Edward Blom då jag tycker mycket om mat och restauranger, och att skriva om det här på bloggen. Det här inlägget ska handla om var man kan gå ut och äta en god lunch i Västervik. Korvmoppen är en trevlig restaurang som har funnits i flera år, och när vi pratar om det här med att gå ut och äta lunch i Västervik så kom jag att tänka på det här stället. 

 

Till Korvmoppen vallfärdar det folk, både människor här på orten går gärna dit och käkar, men faktum är att detta ställe är så pass bra, så hit kommer folk även mer långväga ifrån. Det har blivit så att jag går hit och äter ett par gånger i veckan tack vare att det som serveras på Korvmoppen är så gott. Därför bestämde jag att skriva några rader här i bloggen idag om den här restaurangen. Är du intresserad av att äta en god lunch i Västervik och om du har en försmak för korv, då kommer du förmodligen att älska Korvmoppen. Man tröttnar aldrig på menyn, för det finns väldigt många rätter att välja på. De har också en hel del goda tillbehör. Deras berömda moppesenap får jag varmt rekommendera. Det här är också ett ställe där du kan beställa lunchlådor. Det är bra att den här servicen finns, för långt ifrån alla har tid eller lust att laga sin egen lunch hemma! Så nu hoppas jag att jag har kunnat hjälpa er som är på jakt efter en restaurang där ni kan äta lunch i Västervik.